Απροσδόκητοι τρόποι χρήσης λουλουδιών στο γάμο σας

0
Απροσδόκητοι τρόποι χρήσης λουλουδιών στο γάμο σας

Όσον αφορά τις συνθέσεις με λουλούδια, έχουμε μάθει ότι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Υπάρχουν απλά πάρα πολλά στοιχεία που μπορείτε να διακοσμήσετε με φλοράλ διακόσμηση. Τα φλοράλ αναδεικνύουν πάντα κάθε μέρος της διακόσμησης του γάμου σας, οπότε δεν υπάρχει λάθος τρόπος να το κάνετε. Αλλά υπάρχει συχνά υπερβολικό άγχος και σύγχυση όταν πρόκειται να διαλέξετε τα λουλούδια σας.

Το καταλαβαίνουμε απόλυτα! Βλέπουμε πώς η επιλογή λουλουδιών θα μπορούσε να σας αγχώσει πριν τη μεγάλη σας μέρα. Υπάρχουν απλώς πάρα πολλές επιλογές και η πρόσθετη πίεση του να μην θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις ίδιες βαρετές ρυθμίσεις είναι τεράστια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αγοράσετε λουλούδια χονδρικής εάν θέλετε να προσθέσετε λουλούδια σε πολλά στοιχεία!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα φλοράλ με έναν απροσδόκητο τρόπο που μπορείτε να διαλέξετε για τον γάμο σας. Αυτή η εξωφρενική σκέψη σίγουρα θα μετατρέψει τον γάμο σας σε μια όμορφη υπόθεση!

Μονογράμματα

Πείτε, ψάχνετε για κάποια ιδιόμορφα στηρίγματα για τα πορτρέτα του γάμου σας; Έχουμε την πλάτη σας! Οι φωτογραφικοί θάλαμοι ή οι κορνίζες στολισμένες με φλοράλ έχουν στυλ εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε καταλαβαίνουμε γιατί μπορεί να μην θέλετε να πάτε μαζί τους. Αλλά εξατομικευμένα μονογράμματα καλυμμένα με υπέροχα λουλούδια; Εγγραφείτε άμεσα!

Τα μονογράμματα φαίνονται πολύ εκλεπτυσμένα και μοντέρνα ανεξάρτητα από κάθε floral διακόσμηση. Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε πόσο υπέροχα θα έδειχναν με κάποια πρόσθετη φλοράλ διακόσμηση! Τα αρχικά του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτούν μπορούν να εξατομικευτούν και να διακοσμηθούν με τα αγαπημένα τους λουλούδια. Τα μονογράμματα φαίνονται υπέροχα στο βάθος για μερικά υπέροχα πορτρέτα γάμου!

Καλύψτε τις καρέκλες σας

Σίγουρα, η σκηνή του γάμου και τα σκηνικά είναι πολύ βασικά στοιχεία της δεξίωσης του γάμου σας, αλλά οι ρυθμίσεις για τα καθίσματα πλησιάζουν! Θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο περισσότερο το κάθισμα που θα επιλέξετε καθώς οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να είναι αρκετά άνετοι.

Με μερικά φλοράλ που προστίθενται στο πίσω μέρος των καθισμάτων σας, απλά το ανεβάζετε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Είτε επιλέξετε καρέκλες είτε άνετα μαξιλάρια, με υπέροχη φλοράλ διακόσμηση, οι καλεσμένοι σας θα καθίσουν όλοι με στυλ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φλοράλ διακόσμηση για τη θέση του ζευγαριού στη σκηνή.

Floating Florals

Εάν κάνετε τη γαμήλια τελετή δίπλα στην πισίνα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τονίσετε τον χώρο από τα αιωρούμενα λουλούδια. Τα αιωρούμενα λουλούδια φαίνονται υπέροχα και θα ενισχύσουν όλη την ατμόσφαιρα του υπαίθριου γάμου σας. Εάν κάνετε έναν υπαίθριο γάμο στον κήπο, μπορείτε ακόμα να ενσωματώσετε αυτό το στοιχείο χρησιμοποιώντας μικρότερα δοχεία νερού.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε φυτό νερού σας αρέσει. Φροντίστε τα φλοράλ να ταιριάζουν με το συνολικό χρωματικό θέμα του γάμου σας γιατί δεν θέλετε να φαίνονται περίεργα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισαγόμενα λουλούδια για αυτό το στοιχείο.

λουλούδια στον τοίχο

Αυτό το μοντέρνο φλοράλ σκηνικό φαίνεται τέλειο για τη σκηνή του γάμου σας! Μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμα φλοράλ αν ψάχνετε για κάτι λίγο στο λεπτό τελείωμα. Εάν αισθάνεστε ότι αυτό το στοιχείο είναι πολύ απλό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα παρόμοιο σκηνικό στο διάδρομο ή στο θάλαμο φωτογραφιών, ώστε ο χώρος σας να γεμίσει με λουλούδια!

Λουλούδι Αψίδα

Μια floral καμάρα δεν είναι μια συνηθισμένη κατασκευή σε ινδουιστικούς γάμους, αλλά φαίνονται πολύ όμορφα! Μπορείτε να τα κανονίσετε στην είσοδο του χώρου ή στην αρχή του διαδρόμου του γάμου. Μπορούν να είναι πολύ μίνιμαλ ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο βαριά άνθη για να τακτοποιήσετε μια μαγευτική πολύχρωμη floral καμάρα! Ανεξάρτητα από το σχέδιο, μια floral καμάρα είναι μια πρωτοποριακή και εξαιρετική επιλογή για τον γάμο σας!

Γενικές Εγκαταστάσεις

Για έναν γάμο σε εσωτερικούς χώρους, εγκαταστήστε μια σύνθεση με λουλούδια για να δώσετε στον χώρο του γάμου σας μια επιπλέον μικρή αίσθηση! Μπορείτε να επιλέξετε τα λουλούδια για τα καθίσματα πάνω από το κεφάλι σε συντονισμό με τα λουλούδια που θα εμφανίζονται στην τραπεζαρία. Αυτό μοιάζει πολύ με τα λουλουδάτα στέγαστρα και φαίνονται εξίσου καλά στις οροφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε δημιουργικό σχέδιο!

Χρησιμοποιήστε τις γιρλάντες διαφορετικά

Οι παραδοσιακές ινδικές γαμήλιες τελετές χρησιμοποιούν το σίγουρα ή floral γιρλάντες για το τελετουργικό, αλλά η χρήση των floral γιρλάντες δεν σταματά μόνο εκεί! Οι floral γιρλάντες είναι τόσο στη μόδα για τη διακόσμηση του γάμου. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ευθυγραμμίσετε το διάδρομό σας ή γύρω από κάγκελα. Αν κάνετε γάμο σε εξωτερικό χώρο, τυλίξτε τα δέντρα στη γύρω περιοχή με λουλουδένιες γιρλάντες!
Μπορείτε να το ανακατέψετε και να καλύψετε το δέντρο με λουλουδένιες γιρλάντες και μερικές χορδές φωτός. Οι φλοράλ γιρλάντες είναι επίσης πολύ δημοφιλείς ως κεντρικά κομμάτια στην τραπεζαρία.

Παρέχουμε λουλούδια για όλα τα λουλούδια σας για τον γάμο. Αποκτήστε τα καλύτερα εισαγόμενα λουλούδια σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar