Αυτός ο πλήρης οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις ιδανικές λουλουδένιες συνθέσεις για το γάμο σας

1
Αυτός ο πλήρης οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις ιδανικές λουλουδένιες συνθέσεις για το γάμο σας

Φανταστείτε αυτού του είδους την κατάσταση: επιτέλους βρήκατε τον κατάλληλο σύντροφο μαζί σας που θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Είστε πολύ σίγουροι για αυτήν την κατάσταση, οπότε ξεκινήστε να σχεδιάζετε τον γάμο σας μαζί! Για τον γάμο βρήκατε το ιδανικό ντύσιμο τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας. Επίσης, δημιουργήσατε προσεκτικά τις πιο εκπληκτικές προσκλήσεις γάμου που είναι εξατομικευμένες και μοναδικές.

Τώρα φανταστείτε τον χώρο του γάμου στον οποίο θέλετε να παντρευτείτε. Σκεφτείτε την πολυτελή διακόσμηση γάμου που επιλέξατε προσεκτικά για τη μεγάλη σας μέρα. Τι διαφέρει όμως ο γάμος σας από άλλους γάμους; Ο γάμος σας θα τελειοποιηθεί μέχρι τα πιο μικροσκοπικά στοιχεία. Πολλές πτυχές του ιδανικού γάμου σας θα αντικατοπτρίζουν ποιος είστε ως άτομο, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμήσεων, της τούρτας και, φυσικά, της σύνθεσης με λουλούδια.

Πώς να ξεκινήσετε ένα ανθοπωλείο |  TRUiC

Η εύρεση των τέλειων συνθέσεων με λουλούδια μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Εξάλλου, όλα τα λουλούδια φαίνονται πολύ όμορφα και η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι μια κουραστική δουλειά. Απλώς υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για διακόσμηση γάμου, που πολλές φορές μπορεί να σας μπερδέψουν! Έχετε επίσης μια δύσκολη απόφαση να πάρετε όταν πρόκειται να αγοράσετε λουλούδια, είτε πρόκειται για εισαγόμενα λουλούδια χονδρικής είτε για τοπικά λουλούδια εποχής.

Εάν θέλετε να κάνετε τις συνθέσεις λουλουδιών σας εντελώς σωστά, εδώ είναι ένας σύντομος οδηγός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Επιλέξτε ένα θέμα γάμου

Όλη η διακόσμηση του γάμου σας εξαρτάται από το θέμα που επιλέγετε για το γάμο και δεν διαφέρει ούτε για τα φλοράλ! Υπάρχουν πολλές floral επιλογές και τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία για να τα εφαρμόσετε, οπότε η επιλογή είναι δύσκολη. Όταν επιλέγετε ένα θέμα, ουσιαστικά περιορίζετε την αναζήτησή σας.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να έχετε ένα θέμα εμπνευσμένο από τη φύση, προφανώς θα επιλέξετε μερικά λουλούδια με γήινες αποχρώσεις, αντί για δυνατά και πολύχρωμα λουλούδια. Το θέμα που θα επιλέξετε για τον γάμο σας είναι το σημείο εκκίνησης για μια πληθώρα δύσκολων επιλογών που θα πρέπει να κάνετε για τη διακόσμηση του γάμου!

Εάν επιλέγετε ένα φυσικό θέμα, δεν χρειάζεται να κάνετε έναν γάμο σε εξωτερικούς χώρους. Τα φλοράλ που επιλέγετε για τα διαφορετικά στοιχεία, είτε πρόκειται για το σκηνικό του γάμου είτε για τις γιρλάντες του γάμου σας, μπορούν να απεικονίσουν τέλεια το θέμα! Οι σύγχρονοι γάμοι αναζητούν ένα πιο γυαλιστερό φινίρισμα στις φλοράλ συνθέσεις. Έτσι τα ανοιχτόχρωμα παστέλ τριαντάφυλλα είναι ένα κοινό θέαμα.

Αν θέλετε να πάτε για έναν πιο καλλιτεχνικό γάμο, μπορείτε να επιλέξετε πολλές πολύχρωμες λουλουδένιες επιλογές για να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας ή ως κεντρικά κομμάτια.

Οδηγός λουλουδιών γάμου: Επιλέξτε την καλύτερη ανθοσυνθέσεις

Κάντε το εξατομικευμένο

Ανεξάρτητα από το πώς γνωριστήκατε εσείς και ο σύντροφός σας και πώς εξελίχθηκε η ιστορία σας, πρέπει να θυμάστε κάτι μοναδικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να το χρησιμοποιήσετε στις floral συνθέσεις σας. Όλα φαίνονται λίγο καλύτερα όταν έχουν μια προσωπική πινελιά. Τα εξατομικευμένα στοιχεία είναι επίσης συχνά μοναδικά!

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε όμορφες αναμνήσεις από σοκολάτες, γιατί να μην δημιουργήσετε λουλούδια σοκολάτας; Ενώ μπορείτε να επιλέξετε φαγώσιμα όπως τριαντάφυλλα σοκολάτας, τα απλά λουλούδια θα φαίνονται υπέροχα και ως κεντρικά κομμάτια.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα συγκεκριμένο λουλούδι που ήταν σημαντικό μέρος της ζωής σας στα ραντεβού. Ενσωματώστε το με διαφορετικούς τρόπους για διακόσμηση λουλουδιών για γάμο, από σκηνικά μέχρι φλοράλ αξεσουάρ που μπορείτε να στολίσετε!

Έχετε κάτι στο μυαλό σας

Τώρα που διαλέξατε ένα θέμα και τα τέλεια λουλούδια για να το συνδυάσετε, μην τα αφήσετε όλα στους ανθοπώλες σας! Μπορείτε να εμπλακείτε προσωπικά στη διαδικασία. Αν και είναι αυστηρή, είναι η καλύτερη απόφαση, ώστε να μην αισθάνεστε απογοήτευση με τα αποτελέσματα αργότερα.

Κάντε τη δική σας έρευνα. Σκεφτείτε πώς θέλετε να ενσωματώσετε ορισμένα λουλούδια σε ορισμένες ρυθμίσεις και καθοδηγήστε ανάλογα τον ανθοπώλη και τον διοργανωτή γάμου σας. Σκεφτείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε στο γάμο σας. Θέλετε έναν παραδοσιακό γάμο ή κάτι από τη μοντέρνα πλευρά; Θέλετε να πάτε με μια ρουστίκ ή boho εμφάνιση;

Μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να πάτε με κάτι μοντέρνο, δείτε τις floral τάσεις που είναι αυτή τη στιγμή σε στυλ. Πρέπει επίσης να διαλέξετε προσεκτικά το ανθοπωλείο σας. Η αγορά χύμα λουλουδιών είναι μια εξαιρετική ιδέα για να εξοικονομήσετε επιπλέον κόστος, ενώ τα λουλούδια σας είναι φρέσκα!

Οι καλύτερες ιδέες για λουλούδια γάμου του 2021, κάτω τα χέρια

Η προσωπική συμμετοχή σε κάθε διαδικασία είναι το κλειδί για να τελειοποιήσετε κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια.

Ο προγραμματισμός γάμου, αν και μια βασανιστική διαδικασία, είναι πολύ συναρπαστικός! Αν ψάχνετε εισαγόμενους αντιπροσώπους λουλουδιών για τη διακόσμηση του γάμου σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar