Δημιουργικές Γιορτές Μετά το Γάμο | Στολισμοί Γάμου, Στολισμός λουλουδιών, Στολισμός Γάμου Melting Flowers Blog

1
Δημιουργικές Γιορτές Μετά το Γάμο |  Στολισμοί Γάμου, Στολισμός λουλουδιών, Στολισμός Γάμου Melting Flowers Blog

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν πολύ μπερδεμένες γιορτές μετά το γάμο. Λένε, γιατί πρέπει να γιορτάσεις μετά από μια άμεση γιορτή, δηλαδή γάμο. Έχετε ήδη απολαύσει τον γάμο σας, αυτή είναι η ιδιαίτερη στιγμή σας, τον έχετε γιορτάσει. Τώρα που έχεις κάνει ήδη γαμήλιο πάρτι, τι ανάγκη για άλλη γιορτή; Η απάντηση είναι απλή. Διοργανώνουμε πάρτι μετά το γάμο για να χαλαρώσουμε με τους κολλητούς μας, να επαναφέρουμε εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές, να κάνουμε κουτσομπολιά για τον γάμο και πολλά άλλα.

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα σας προσφέρουμε μερικές υπέροχες ιδέες μετά το γάμο για να περάσετε υπέροχα χαλαρωτικά και ποιοτικά με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βραδιά ταινίας

Φανταστείτε να έχετε τον σύντροφό σας στον ώμο σας, φίλους γύρω σας και την αγαπημένη σας ταινία στις οθόνες. Γαμώτο, τι φαντασία. Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι χαλαρώνετε με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας μετά από μια ταραχώδη και κουραστική εβδομάδα γάμου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό που αγαπάμε όταν είμαστε κουρασμένοι, μας κάνει χαρούμενους και μας βοηθάει και στη χαλάρωση. Μια κινηματογραφική βραδιά είναι ιδανική για μια γιορτή μετά το γάμο. Θα σας προσφέρει την επιθυμητή χαλάρωση μετά το γάμο σας. Ταυτόχρονα, θα σας χαρίσει ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας και αξέχαστες στιγμές με τους κολλητούς σας.

Λέσχη/Εστιατόρια

Εντάξει, είστε κουρασμένοι και δεν θέλετε να οργανώσετε τίποτα από τα πράγματα. Καμία οργάνωση μετά τον γάμο από την πλευρά σας. Ακόμη και ο διοργανωτής γάμου έχει πει ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα ή ακόμα κι αν το κάνουν χρεώνουν πολύ περισσότερα. Τι να κάνουμε τώρα? Απλά, κατευθυνθείτε προς το κλαμπ ή τα εστιατόρια ή τις καφετέριες. Οπου θέλεις. Δεν θα σας προτείνω να πάτε σε κινηματογραφικές αίθουσες και καφετέριες καθώς οι πιθανότητες να αποκτήσετε έναν ιδιωτικό χώρο εκεί είναι πολύ λιγότερες. Αν και μπορείτε να κλείσετε έναν ιδιωτικό χώρο σε κλαμπ και εστιατόρια, για να περάσετε τις στιγμές σας με τον καλεσμένο σας εκεί.

Τραγουδητική βραδιά

Οι ταινίες δεν μας επιτρέπουν να μιλάμε. Τα κλαμπ ή τα εστιατόρια δεν αισθάνονται καθόλου σαν στο σπίτι τους. Τι να κάνουμε λοιπόν τώρα; Γιατί να μην έχουμε μια βραδιά τραγουδιού στο σπίτι; Αυτό μας δίνει μια πλήρη ευκαιρία να αλληλεπιδράσουμε με τους αγαπημένους μας, να γελάσουμε μαζί τους, να κάνουμε κουτσομπολιά και όλα. Επιπλέον, όταν είμαστε εκτός θεμάτων, θα αρχίσουμε να τραγουδάμε και μετά θα κουτσομπολεύουμε τις ικανότητές τους στο τραγούδι. Συνολικά, μια διασκεδαστική βραδιά σας περιμένει αν επιλέξετε αυτή ως τη γιορτή σας μετά το γάμο. το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ένα μικρόφωνο και μερικά ηχεία καλής ποιότητας. Πιάσε το τώρα!

Standup Comedy

Αν και έχουμε πολλά θέματα, κουτσομπολιά και ιστορίες για να γελάσουμε, μερικές φορές θέλουμε απλώς να ακούμε και να γελάμε. Αν όλοι οι καλεσμένοι σας θέλουν να κάνουν το ίδιο, τότε ποιος θα μας κάνει να γελάσουμε; Ένας standup κωμικός είναι η απάντησή σας. Προσλάβετε έναν standup κωμικό και ετοιμαστείτε να γελάσετε με μερικά αυθεντικά αστεία. Μπορεί να σας κοστίσει αρκετά χρήματα καθώς πρέπει να καλέσετε έναν stand-up κωμικό στο σπίτι σας. Μπορείτε να πάτε και στις παραστάσεις τους αλλά και πάλι δεν θα υπάρχει καθόλου ιδιωτικός χώρος, οπότε το σπίτι είναι το καλύτερο μέρος για να έχετε κάθε επιθυμία.

Πικνίκ

Σε αυτό το blog, έχουμε επικεντρωθεί πολύ στις γιορτές μετά το γάμο στο σπίτι και σας ζητήσαμε να αποφύγετε τις εξόδους για να έχετε έναν ιδιωτικό χώρο. Αλλά υπάρχει ένα σχέδιο, που είναι έξω από το σπίτι σας και θα σας δώσει και ιδιωτικό χώρο. Προγραμματίστε ένα πικνίκ! Ανάμεσα στη φύση, κάτω από τον ουρανό, γύρω από τα χόρτα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ακούγεται υπέροχο. Θα είστε έξω από το σπίτι σας, θα πάρετε λίγο καθαρό αέρα και θα μπορείτε να περάσετε τις στιγμές σας, όλα αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς να επηρεάζουν τον ιδιωτικό σας χώρο. Καμία ενόχληση.

συμπέρασμα

Οι εορτασμοί μετά το γάμο έχουν να κάνουν με την επανεξέταση αυτών των όμορφων αναμνήσεων του γάμου. Για να χαλαρώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, να γελάσετε μαζί τους, να τους λατρέψετε, να συγκινηθείτε ξανά ενώ μιλάτε για το γάμο. Ακριβώς όπως μια παράγραφος κατακλείδας ενός ιστολογίου, μια γιορτή μετά το γάμο είναι η κατάληξη του γάμου. Να το έχετε, μην σκέφτεστε πολύ τα σχέδια, απλά πάρτε τους κολλητούς σας και χαλαρώστε!

Αν θέλετε να έχετε σχέδια, αφήστε το για εμάς. Εμείς, οι Melting Flowers είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε τα πάντα για εσάς. Για να μάθετε περισσότερα για αυτό, επισκεφθείτε μας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar