Διαφορετικά στιλ διακόσμησης τοίχων με λουλούδια για να φωτίσετε την ημέρα σας

1
Διαφορετικά στιλ διακόσμησης τοίχων με λουλούδια για να φωτίσετε την ημέρα σας

Ποιος λέει ότι τα φλοράλ πρέπει να περιορίζονται στη διακόσμηση του γάμου και τις γιρλάντες σας; Ένας τοίχος με λουλούδια είναι ό,τι χρειάζεστε για να ανεβείτε το επίπεδο του γάμου σας. Οι τοίχοι λουλουδιών είναι ουσιαστικά μια μεγάλη εγκατάσταση που φέρνει ένα μεγαλύτερο από τη ζωή αποτέλεσμα στο γάμο. Μπορούν να κυμαίνονται από πολύ απλοϊκή διακόσμηση έως βαριές εγκαταστάσεις με λουλούδια.

Συνήθως, οι τοίχοι λουλουδιών φαίνονται να χρησιμοποιούνται σε σκηνικά σκηνής γάμου. Αλλά φαίνονται επίσης υπέροχα στην είσοδο του χώρου, ή ακόμα και ως φόντο για το φωτογραφικό περίπτερο. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του τοίχου των λουλουδιών και τον τύπο των λουλουδιών που χρησιμοποιείτε για αυτά.

Οι τοίχοι λουλουδιών μπορούν να έχουν τόσους πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς όταν συνδυάζονται καλά με κάποιο φωτισμό και μπορούν να έχουν ένα αιθέριο αποτέλεσμα. Ας εμβαθύνουμε λοιπόν και ας δούμε μερικές ιδέες διακόσμησης τοίχων με λουλούδια.

διακόσμηση τοίχου με λουλούδια

Το Ολοκληρωμένο Πακέτο

Μπορεί να έχετε δει συχνά το σκηνικό της σκηνής να καλύπτεται από λουλουδάτα. Και πόσο υπέροχο φαίνεται πραγματικά αυτό το στυλ; Ένας τοίχος λουλουδιών που καλύπτεται από λουλούδια από την οροφή μέχρι το πάτωμα είναι ακριβώς ο τύπος μιας βαριάς λουλουδάτης εμφάνισης που είναι τέλειος για τη διακόσμηση της σκηνής του γάμου σας.

Αυτός ο τοίχος λουλουδιών μπορεί να συνδυαστεί με άλλα στοιχεία έμφασης για να ανανεώσει ολόκληρο το σκηνικό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διάφορες επιλογές φωτισμού, όπως φώτα χορδών, φώτα εστίασης, κ.λπ. Οι επιγραφές νέον είναι επίσης ένα υπέροχο στοιχείο για προσθήκη, ενώ παρέχουν λίγο χαμηλό φωτισμό, είναι επίσης ένα υπέροχο κομμάτι έμφασης.

διακόσμηση τοίχου με λουλούδια

Πείτε Ναι στη Μονόχρωμη

Η μονόχρωμη είναι η νέα τάση τον τελευταίο καιρό και πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε μερικές ιδέες πριν καταλήξετε σε κάτι άλλο. Ενώ η επιλογή μονόχρωμου είναι μια υπέροχη ιδέα, θεωρητικά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν μπορέσετε να επιλέξετε ένα τυπικό χρώμα για τη συλλογή λουλουδιών.

Βεβαιωθείτε ότι τα λουλούδια σας ταιριάζουν με το θέμα του γάμου σας, ώστε να μην φαίνεται παράταιρο. Πρέπει επίσης να είστε σίγουροι ότι το ντύσιμό σας δεν θα ταιριάζει με το σκηνικό. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα φλοράλ για τον τοίχο των λουλουδιών να ταιριάζουν με τα άλλα υπαίθρια διακοσμητικά του γάμου σας.

Οι μονόχρωμοι τοίχοι λουλουδιών θα φαίνονται υπέροχοι σε κάθε εκδήλωση, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και τα κλασικά χρώματα. Εάν επιλέγετε ένα κίτρινο Χάλντι ενδυμασία, επιλέξτε έναν τοίχο λουλουδιών διαφορετικού χρώματος. Μια κίτρινη και λευκή μονόχρωμη φλοράλ εμφάνιση είναι μια υπέροχη ιδέα για το Χάλντι τελετή.

διακόσμηση τοίχου με λουλούδια

Μια ιδιόμορφη ματιά

Τίποτα δεν μαγεύει την ευτυχία όσο ένα μάτσο υπέροχα, ανθισμένα ηλιοτρόπια. Οι ηλίανθοι φέρνουν μια τόσο χαρούμενη αύρα σε κάθε εκδήλωση στην οποία προστίθενται, οπότε η απόλαυσή τους στον τοίχο των λουλουδιών σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το κάνετε. Οι ηλίανθοι έχουν πολύ καθορισμένο μέγεθος και φέρνουν ένα λαμπερό κίτρινο χρώμα, επομένως είναι τέλειοι για λίγο φως Χάλντι ή Mehendi ντεκόρ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο φύλλωμα, εάν οι μονόχρωμες εμφανίσεις δεν είναι για εσάς.

διακόσμηση τοίχου με λουλούδια

Διαπλεκόμενες ανθίσεις

Αν ψάχνετε για λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια και ωραία διακόσμηση για τον τοίχο των λουλουδιών, το πλέγμα από γαρύφαλλο είναι ένας τρόπος! Είναι ακριβώς ο τύπος minimal τοίχου με λουλούδια που θα φαινόταν υπέροχος ως φόντο για τα πορτρέτα του γάμου σας. Εάν μια απλή δημιουργία από πλέγμα φαίνεται πολύ απλή, μπορείτε επίσης να κρεμάσετε ένα μόνο ροζ λουλούδι ανάμεσα σε κάθε γωνία.
Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ασορτί κουρτίνες, ώστε το στοιχείο να τραβήξει πραγματικά την προσοχή όλων.

διακόσμηση τοίχου με λουλούδια

Ντους λουλουδιών

Τα λουλούδια δεν είναι ένα ασυνήθιστο θέαμα στους γάμους. Μπορεί να τα δείτε ως ντεκόρ στα μαντάπ, ή ακόμα και πάνω από το κάθισμα αγάπης για τη νύφη και τον γαμπρό, στη σκηνή του γάμου. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα απλό ντους λουλουδιών με έναν τοίχο λουλουδιών για να κάνετε πραγματικά τη σκηνή του γάμου σας να ξεχωρίζει. Έχουμε εμμονή με τη βαριά λουλουδάτη εμφάνιση και αυτό το στυλ διακόσμησης το παρέχει ακριβώς! Ένας τοίχος ombre από υπέροχα τριαντάφυλλα είναι τέλειος για να προσφέρει τη βασιλική εμφάνιση που χρειάζεται ο γάμος σας. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με μερικά λευκά και παστέλ ροζ τριαντάφυλλα.

Διαφορετικές αποχρώσεις του τριαντάφυλλου

Δημιουργήστε μια αιθέρια εμφάνιση ombre χρησιμοποιώντας τρεις έως τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις τριαντάφυλλων. Περισσότερα δεν είναι ποτέ λιγότερο, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις λουλουδιών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο φύλλωμα στο κάτω μέρος για να δώσετε στον τοίχο του λουλουδιού μια απόχρωση χρώματος.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια σειρά από διαφορετικές ποικιλίες λουλουδιών αντί να επιλέξετε αποκλειστικά τριαντάφυλλα. Φρόντισε όμως οι αποχρώσεις να ενωθούν αν πρόκειται για μια ombre εμφάνιση.

Αγαπάμε τη διακόσμηση τοίχων με λουλούδια όσο το επόμενο άτομο. Αν ψάχνετε για ινδικές γαμήλιες γιρλάντες, το Melting Flowers θα πρέπει να είναι η μοναδική σας στάση για όλες τις ανάγκες σας!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar