Δώρα γενεθλίων για Ζυγό | Δώρα Ζυγού

0
Δώρα γενεθλίων για Ζυγό |  Δώρα Ζυγού

Η στροφή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο στο ημερολόγιο αντικατοπτρίζει μια αλλαγή και στον ζωδιακό κύκλο. Είναι όταν ξεκινά η περίοδος του Ζυγού.

Για τους Ζυγούς, δεν έχει να κάνει με την τιμή – είναι την ποιότητα.

Lisa Stardust

Αστρολόγος και συγγραφέας μπεστ σέλερ

headshot της lisa stardust

Η έναρξη της εποχής του Ζυγού σηματοδοτείται από τη φθινοπωρινή ισημερία – φέτος, 22 Σεπτεμβρίου – μια μέρα που ο ήλιος βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον ισημερινό και υπάρχουν ίσες ώρες ηλιακού φωτός και σκότους (όπως ακριβώς η εαρινή ισημερία).

Είναι μια εποχή του χρόνου που, ιστορικά, οι άνθρωποι προετοιμάζονταν για τη συγκομιδή, λέει ο αστρολόγος και συγγραφέας μπεστ σέλερ Lisa Stardust.

«Είναι μια άφθονη στιγμή, μια ρομαντική περίοδος – γι‘ αυτό το φθινόπωρο χαρακτηρίζεται συχνά από το να γίνεται πιο άνετο, να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι», λέει. «Έχουμε αυτή την ευάερη, πνευματική ενέργεια που εμφανίζεται όταν ο αέρας γίνεται λίγο πιο ψυχρός. Συγκομίζουμε φρούτα και λαχανικάκαι ετοιμαζόμαστε να αποθηκεύσουμε πράγματα για το χειμώνα.“

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η ατμόσφαιρα αυτή την εποχή του χρόνου είναι ξεκάθαρα αυτή του ζωδίου του Ζυγού.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους Ζυγούς

Ο Ζυγός είναι ένα από τα τρία ζώδια του αέρα του ζωδιακού κύκλου, μαζί με τους Διδύμους και τον Υδροχόο. Οι Ζυγοί που αντιπροσωπεύονται σε σύμβολα από τη ζυγαριά είναι η κορυφή της ισορροπίας. Εξαιτίας αυτού, έχουν έντονη προσήλωση στην αρμονία.

δώρα γενεθλίων για βιβλιοθήκη με γυναίκα που κοιτάζει έξω στον ωκεανό

«Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την ειρηνική, αρμονική τους στάση. κυβερνώνται από ζυγαριά, οπότε αυτό σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι αρκετά ομοιόμορφα», λέει η Stardust. «Οι Ζυγοί συνήθως μισούν όταν τα πράγματα είναι εκτός κέντρου. είναι όλα για δικαιοσύνη και [having] όλα σε τάξη. Αν ένα μέρος της ζυγαριάς τους είναι πολύ αναποδογυρισμένο, τότε αρχίζουν να έχουν πολλά προβλήματα».

Είναι ενδιαφέρον ότι η κλίμακα Ζυγού είναι το μόνο μη ζωντανό σύμβολο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι λίγο πιο υπολογισμένοι και ότι επεξεργάζονται διαφορετικά το συναίσθημα.

«Είναι λογικό», λέει ο Stardust, «επειδή είναι το μόνο ζώδιο που είναι ένα άψυχο αντικείμενο».

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι πολύ έξυπνοι και ευάεροι, λέει η Stardust. Έχουν επίσης μεγάλη γνώμη όταν πρόκειται για αντικείμενα ομορφιάς.

«Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της τέχνης και οι Ζυγοί είναι ένα βασικό ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη», λέει. «Θεωρείται ότι οι Ζυγοί είναι εδώ για να είναι οι επικριτές των πραγμάτων που δημιουργεί η Αφροδίτη».

Ποια είναι τα καλύτερα δώρα γενεθλίων για τον Ζυγό;

δώρα γενεθλίων για βιβλιοθήκη με χαμογελαστή γυναίκα που λαμβάνει κουτί ομορφιάς

Με απλά λόγια, οι Ζυγοί λατρεύουν την ευκαιρία να φορούν και να εντυπωσιάζουν. Λατρεύουν ένα μπουκάλι ακριβή σαμπάνια που μπορούν να επιδείξουν σε ένα πάρτι, ένα προϊόν μπάνιου ή σώματος που είναι φτιαγμένο μόνο με τα καλύτερα συστατικά ή ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που μπορούν να εκθέσουν στο σπίτι τους.

Αλλά για κάθε αντικείμενο πολυτελείας προς το οποίο έλκονται οι Ζυγοί, λέει η Stardust, θα λατρέψουν επίσης κάτι που δείχνει αυτοσυγκράτηση.

«Με τους Ζυγούς, όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία», λέει η Stardust. «Έχουν δύο ξεχωριστές πλευρές που επικεντρώνονται στην εξισορρόπηση μεταξύ τους: Όπου η μία πλευρά ενδιαφέρεται για την υπερβολή, η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται να τσιμπήσει τις πένες».

Αυτές οι αντικρουόμενες ιδιότητες είναι που τους οδηγούν να αναζητήσουν τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή.

«Για τους Ζυγούς, δεν έχει να κάνει με την τιμή – είναι τα συστατικά», λέει η Stardust. «Θα αγοράσουν ευχαρίστως ένα χείλι 50$, αλλά όχι επειδή είναι 50$. Θα το θέλουν γιατί έχει κορυφαία συστατικά».

Με άλλα λόγια, λέει, δεν πρόκειται απλώς για κάτι ακριβό – ό,τι κι αν αγοράσουν (ή λάβουν) πρέπει στην πραγματικότητα να αξίζει τα χρήματα.

Δώρα γενεθλίων για τον Ζυγό

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για το τέλειο δώρο για τον Ζυγό στη ζωή σας, οι παρακάτω επιλογές είναι νικητές, λέει η Stardust.

Κάτι γλυκό και αλμυρό

Οι Ζυγοί αγαπούν τα πολυτελή φαγητά, ειδικά αυτά που προσφέρουν αντίθεση στη γεύση. «Είναι άνθρωποι που θα απολάμβαναν έναν συνδυασμό όπως ένα πλούσιο σαλάμι και έναν ανανά – κάτι που τους δίνει αυτή την ισορροπία γλυκό και αλμυρό,“ αυτή λέει. Είναι λογικό; Οι Ζυγοί, άλλωστε, έχουν να κάνουν με την αρμονική ισορροπία. Και μην υποτιμάτε πόσο σπουδαίο α υψηλής ποιότητας κρασί θα πάει και με τους Ζυγούς.

Κάτι υψηλής ποιότητας για τη ρουτίνα του μπάνιου τους

Αν και δεν είναι απαραίτητα μάταιοι, οι Ζυγοί θέλουν να διατηρήσουν την εμφάνισή τους. Ως εκ τούτου, οι Ζυγοί αγαπούν τα δώρα που επικεντρώνονται στην υγεία και την ομορφιά, όπως προϊόντα δέρματος, μπάνιου και μαλλιών. Πράγματα όπως σαπούνια και αρώματα πολυτελείας, βόμβες μπάνιου και καλάθια δώρων σπα θα ληφθούν με χαρά.

Κάτι καλλιτεχνικό και μοντέρνο

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν πολύτιμα αντικείμενα που μπορούν να βάλουν στα ράφια τους και να θαυμάσουν. Για αυτόν τον λόγο, καλό θα ήταν να τους πάρετε ένα καλλιτεχνικό δώρο για το σπίτι τους, όπως π.χ όμορφο βάζο, ένα καρότσι μπαρ, ή εκπληκτικό κομμάτι barware στο οποίο μπορούν να σερβίρουν το αγαπημένο τους κοκτέιλ.

δώρα γενεθλίων για βιβλιοθήκη με γυναίκα που κρατά μπλε λουλούδια

Κάτι όμορφο

Με τη συγγένειά τους για όλα τα όμορφα πράγματα, τα λουλούδια ταιριάζουν πολύ με τον Ζυγό. Το Stardust προτείνει τριαντάφυλλα και μπλε καμπάνες.

Σύμφωνα με αυτήν, τα bluebells – ή οποιοδήποτε μπλε λουλούδι – αντιπροσωπεύουν την ειρήνη και την ισορροπία, ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ για τους Ζυγούς. Τα τριαντάφυλλα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι το λουλούδι της Αφροδίτης.

Κάτι της μόδας

Οι Ζυγοί, λέει η Stardust, είναι πολύ της μόδας και ξέρουν πώς να κάνουν ένα ρούχο pop. Και, όπως θα περίμενε κανείς, έχουν πάντα μια ισορροπημένη εμφάνιση — που δεν είναι ποτέ υπερβολική αλλά ποτέ βαρετή.

«Ο Ζυγός πιθανότατα θα ήταν αυτός που θα φορούσε ένα φόρεμα με παγιέτες με ελάχιστο μακιγιάζ και κοσμήματα για να εξασφαλίσει ότι η ισορροπία βρίσκεται στο επίκεντρο της εμφάνισης», λέει η Stardust.

Κάτι που ταιριάζει στο στυλ τους — ακόμα κι αν είναι απλώς ένα μπουρνούζι ή ζεύγος κάλτσες — θα μπορούσε να κάνει τους Ζυγούς σας πολύ χαρούμενους στα γενέθλιά τους.


Εικόνα κάθετης κινούμενης διαφήμισης γενεθλίων
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar