Καταπολέμηση του στρες μέσω σκόπιμης απενεργοποίησης: 15 μη τεχνολογικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε το άγχος

0
Καταπολέμηση του στρες μέσω σκόπιμης απενεργοποίησης: 15 μη τεχνολογικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε το άγχος

Γιατί είναι σημαντικό να απενεργοποιηθεί; Και, 15 μη τεχνολογικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από το άγχος

αγχωμένος; Όχι πραγματικά; Ή μπορεί αυτό να είναι μεγάλο»ΝΑΙ«αν κοιτάξεις αρκετά κοντά; Η αλήθεια είναι όλοι βιώνουμε άγχος, ανησυχία και απογοήτευση στη ζωή μας. Μερικοί άνθρωποι απασχολούνται και αγχώνονται με ένα συγκεκριμένο θέμα και άλλοι θα δουν το ίδιο θέμα ως μια πολύ μικρή πρόκληση και δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πραγματικά πρέπει να αγχωθούν. Εξαρτάται από τις δικές μας αντιλήψεις, ανοχές, αξίες και τα όρια που έχουμε. Τι είδους πράγματα σας προκαλούν άγχος;

Ζωή, Εργασία, Οικογένεια, Κλείδωμα, Πανδημία, ΜΜΕ/Ειδήσεις, Παιδιά, Χρήματα, Υγεία, Σχέσεις….

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δώσατε στο μυαλό σας διακοπές;

Ήμουν σε άρνηση για πολλούς μήνες ότι ήμουν αγχωμένος. Εκ πρώτης όψεως έδειχνα χαρούμενος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και λίγο πολύ «μαζί», αλλά στην πραγματικότητα το σώμα μου μου έλεγε κάτι άλλο. Άρχισα να έχω συμπτώματα που σχετίζονται με το στρες, συμπεριλαμβανομένων των αισθήσεων ότι είμαι ανήσυχος και συγκλονισμένος. Έπρεπε τότε να το αναγνωρίσω αυτό και να το αντιμετωπίσω κατάματα. βήμα προς βήμα ξετυλίγοντας τι συνέβαινε και φτάνοντας στη ρίζα του. Βοηθάω τους πελάτες μου να βρουν τους στρεσογόνους παράγοντες τους και στη συνέχεια τους καθοδηγώ να είναι προνοητικοί και προσανατολισμένοι σε λύσεις για να μειώσουν τα επίπεδα άγχους τους.

Πολλές ασθένειες και ασθένειες προκαλούνται από το άγχος. Είναι το σώμα μας που μας δίνει το σήμα ότι κάτι δεν ισορροπεί. Η συνεχής χρήση τηλεφώνων, tablet, φορητών υπολογιστών μπορεί να προκαλέσει άγχος, καθώς δεν σβήνουμε ποτέ πραγματικά. Πόσες φορές διαπιστώνετε ότι ελέγχετε το τηλέφωνό σας ενώ παρακολουθείτε μια ταινία; Θυμηθείτε τις μέρες που τα τηλέφωνα είχαν απομακρυνθεί ή στο σιωπηλό και η βραδιά ταινιών ήταν καθαρά αυτό. Απόλαυσες μια καλή ταινία χωρίς διακοπές-Δεν ήθελες να σε διακόψουν! Πόσες φορές κάνετε κλικ στα email της εργασίας σας ενώ κάθεστε στο σαλόνι προσπαθώντας να χαλαρώσετε; Ωστόσο, μπορείτε να πιάσετε το τηλέφωνο και απλώς κοιτάξτε και μετακινηθείτε.

Τι γίνεται με το δείπνο; Είναι τα τηλέφωνα στο τραπέζι; Υπάρχει έστω και τραπέζι για δείπνο; Έχετε καν δείπνο;

Είμαστε τόσο καλωδιωμένοι να μας ερεθίζει η τεχνολογία και οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες, κάτι λιγότερο, τώρα αισθανόμαστε βαρετό. Γιατί πλέον δεν έχουμε τίποτα να διασκεδάσει τον εγκέφαλό μας. Είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε, να συλλογιστούμε, να προβληματιστούμε, να συζητήσουμε. Ομ, σωστή συζήτηση με την οικογένεια/νοικοκυριό! Ωστόσο, έχουμε ένα ολόκληρο σύμπαν μέσα μας, που περιμένει να αναδείξει τις ατομικές μας ανθρώπινες δυνατότητες και δύναμη που είναι πολύ πέρα ​​από τα «like» που παίρνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήρθε η ώρα να σβήσετε. Σε περίπτωση που χρειαστεί, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο/ταμπλέτες σας κ.λπ

Επιστρέφοντας στο άγχος, η ακτινοβολία που εκπέμπει η τεχνολογία δεν είναι υγιής για την ψυχή και το πνεύμα του σώματός μας ή τα επίπεδα άγχους μας. Δεν μπορούμε καν να πάμε στο γυμναστήριο ή να κάνουμε ένα μάθημα γυμναστικής χωρίς να συγχρονιστούμε με τα αθλητικά μας ρολόγια. Θυμάμαι ακόμα να τρέχω έχοντας σχεδιάσει μια διαδρομή και την απόσταση στο google maps πριν φύγω από το σπίτι, για να βεβαιωθώ ότι ολοκλήρωσα τον στόχο μου και να μαντεύω τον ρυθμό της καρδιάς μου από την ανάσα μου, πώς ένιωθα και αν μπορούσα να μιλήσω. Το να το σκέφτομαι αυτό με κάνει να γελάω.

Καταπολεμήστε το άγχος με σκόπιμη απενεργοποίηση.

Καταπολέμηση του στρες με σκόπιμη απενεργοποίηση – Εικόνα ζευγαριού

Εάν το άγχος μας είναι υψηλό, το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξασθενεί. Χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω;

Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι ξεχνούν τις προσωπικές τους αξίες (τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς), όταν στρεσάρονται και το «γιατί» τους, και κυρίως, η απόδοση και η πρόοδος μπορεί να παρεμποδιστούν ως συνέπεια του άγχους. Η υπερβολική χρήση της τεχνολογίας, η διαρκής σύνδεση με τη δουλειά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή την τηλεόραση μπορεί να σας εμποδίσει να σβήσετε και να καταπολεμήσετε το άγχος, συμφωνώ ότι μια καλή τηλεοπτική εκπομπή ανακουφίζει πολύ από το άγχος.

Η τεχνολογία έχει τη θέση της, και με αυτήν μπορέσαμε να κάνουμε τόσα πολλά, αλλά μπορεί να προκαλέσει άγχος, όταν δεν μπορείς να σβήσεις και απλά να είσαι.

Το άγχος μας κάνει καλό σε μικρές δόσεις, αλλά το συνεχές και συνεχές άγχος είναι σαν δηλητήριο, δηλητήριο για το μυαλό, το σώμα και την ευεξία και θα μπορούσα να προσθέσω στις σχέσεις και την επαγγελματική μας ζωή αν δεν το αντιμετωπίσουμε.

15 μη τεχνολογικοί τρόποι για να διώξετε το άγχος φέτος

 1. Ζητήστε συμβουλή για ένα συγκεκριμένο ή βαθιά ριζωμένο ζήτημα και μιλήστε με σκοπό να ξεμπερδέψετε, να αποκτήσετε σαφήνεια και ίσως να επιλύσετε το(τα) θέμα(α)
 2. Προσλάβετε έναν προπονητή διαχείρισης ζωής ή άγχους για να αποκτήσετε στόχους, αξίες και κατεύθυνση σε προοπτική και να επιτύχετε καθυστερημένους στόχους.
 3. Εχω ένα Bach Remedy αναμειγνύεται για τα συγκεκριμένα συναισθήματά σας ή δοκιμάστε ένα υψηλής ποιότητας έλαιο CBD ή ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο
 4. Κάντε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πρινε, κάτι που θα σας δώσει συγκίνηση, χαρά ή θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί
 5. Ζητήστε από έναν φίλο/μέλος της οικογένειας να σας βοηθήσει να οργανωθείτε ή να αποφορτιστείτε – Η εκκαθάριση του φυσικού σας περιβάλλοντος είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να μειώσετε το άγχος και να βρείτε εσωτερική γαλήνη.
 6. Πηγαίνετε και βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη. Η εσωτερική ικανοποίηση του να βοηθάς κάποιον άλλο ανακουφίζει από το άγχος.
 7. Καθε βραδυ κάντε ένα ημερολόγιο «ευγνωμοσύνης», γράψτε όλα τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες για εκείνη την ημέρα, από το να συναντήσετε έναν παλιό φίλο, μέχρι το καλό γεύμα που είχατε, τη δουλειά που έχετε κ.λπ. Κάντε το με φρέσκα μάτια σαν για πρώτη φορά κάθε μέρα
 8. Σκέπτομαι ή να προσεύχεστε κάθε μέρα, ξεκινήστε με 10 λεπτά και χτίστε το όσο μπορείτε.
 9. Σχέδιο με το χέρι ή Γράψε ένα όραμα για τη ζωή σου ή για ένα έργο ή έναν στόχο που πραγματικά θέλετε να πετύχετε.
 10. Διαβάστε ένα (φυσικό) βιβλίο ή ένα πολύ καλό (φυσικό) περιοδικό
 11. Καταγράψτε όλα τα πράγματα που σας αγχώνουνδιαγράψτε οτιδήποτε στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να αλλάξετε και ξεκινήστε να εργάζεστε με την υπόλοιπη λίστα ένα προς ένα, είτε χρειάζονται 4 εβδομάδες είτε 4 μήνες, απλά εργαστείτε για κάθε ζήτημα ένα κάθε φορά δημιουργώντας ένα βήμα προς βήμα σχέδιο για το θέμα στο χέρι.
 12. Μπείτε στη Φύση; πηγαίνετε για μια μεγάλη βόλτα, κάντε ένα πικνίκ, (αν πρέπει να έχετε τηλέφωνο για ασφάλεια, κρατήστε το μακριά και απενεργοποιημένο). Κάνετε κηπουρική ή πηγαίνετε για κάμπινγκ στον κήπο σας.
 13. Υπνος. Προετοιμάστε καλά το περιβάλλον σας. ποιοτικά σεντόνια από βαμβάκι/μπαμπού, οξυγονωτικά φυτά, φωτισμός, μινιμαλιστικό δωμάτιο και λάδι λεβάντας. Και κάντε αυτό α Πραγματικά υπέροχος ύπνος.
 14. Να είσαι σαν παιδί, παίζω με τα παιδιά, τα κατοικίδια, τα ανίψια/ανιψιούς σας.
 15. Ξεκινήστε ένα νέο χόμπι που δεν περιλαμβάνει καμία τεχνολογία ή είναι ελάχιστο.

Με ποιους άλλους μη τεχνολογικούς τρόπους θα μπορούσατε να μειώσετε το άγχος; Σχολιάστε παρακάτω!

Για έναν πιο χαρούμενο και υγιεινό τρόπο ζωής

Neelam

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar