Λουλούδια που κάνουν τους „Big Fat Indian Weddings“ τόσο ξεχωριστούς

1
Λουλούδια που κάνουν τους „Big Fat Indian Weddings“ τόσο ξεχωριστούς

Τα λουλούδια αποτελούν σημαντικό μέρος της διακόσμησης του γάμου. Τα βλέπεις σχεδόν σε κάθε δεύτερο γάμο και ένας γάμος νιώθεις ημιτελής χωρίς μια λουλουδάτη πτυχή. Είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε στοιχείο γάμου. Αν και χρησιμοποιούμε διακόσμηση λουλουδιών για γάμο, δεν πρέπει να ξεχνάμε την πολιτιστική σημασία που έχουν για τις ινδικές παραδόσεις.

Μερικά λουλούδια, τόσο ινδικά όσο και εξωτικά, έχουν χρησιμοποιηθεί σε ινδικούς γάμους για γενιές. Έχουν περάσει τόσο πολύ που απλώς νιώθουν σαν μέρος της ινδικής κουλτούρας τώρα. Ας δούμε μερικά από τα λουλούδια που δίνουν στους ινδικούς γάμους την παραδοσιακή γοητεία.

Υβίσκος

Ο ιβίσκος δεν είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο λουλούδι στους γάμους, αλλά η χρήση του αυξάνεται αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ μοντέρνα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση της σκηνής του γάμου. Τα άνθη του ιβίσκου έρχονται σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, επομένως έχουν ποικίλη χρήση. Αυτά τα λουλούδια φαίνονται υπέροχα μόλις ανθίσουν, οπότε φροντίστε να έχετε φρέσκα λουλούδια χύμα. Τα λουλούδια ιβίσκου φαίνονται επίσης υπέροχα σε νυφικές ανθοδέσμες όταν συνδυάζονται με φύλλωμα ή άλλα λουλούδια πλήρωσης.

Weva Photography

Mogra

Το Mogra είναι από τα ελάχιστα ινδικά λουλούδια που είναι πλούσια σε πολιτισμό. Είναι πλούσια σε παράδοση ενώ δείχνουν υπέροχα σε διάφορα στοιχεία γάμου. Αυτά είναι μικρά λευκά λουλούδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια ως λουλούδια πλήρωσης. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση γάμου. Οι χορδές mogra μπορούν να τοποθετηθούν σε εσοχή από την οροφή ή να χρησιμοποιηθούν ως κρεμαστά για το σκηνικό της σκηνής του γάμου. Εκτός από αυτό, οι μογκρά στολίζονται παραδοσιακά από τη νύφη.

Δεδομένου ότι αυτά τα λουλούδια αναδίδουν ένα όμορφο φυσικό άρωμα, οι νύφες χρησιμοποιούν mogra για να διακοσμήσουν τα μαλλιά τους. Η Mogra μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αξεσουάρ λουλουδιών. Αν ψάχνετε για ελαφριές γιρλάντες γάμου, αυτά τα μικρά λουλούδια είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Λωτός

Το Lotus είναι κλασικά ινδικά λουλούδια νερού. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε τελετές pooja, αλλά μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τα μπουμπούκια λωτού σε διάφορα στοιχεία της διακόσμησης του γάμου. Ο λωτός είναι επίσης ένα άλλο υπέροχο λουλούδι που συνήθως χρησιμοποιούν οι νύφες για να στολίσουν τα μαλλιά τους. Οι γιρλάντες Lotus είναι επίσης μια τέλεια επιλογή αν θέλετε να έχετε βαριές γιρλάντες γάμου, καθώς πρόκειται για μεγάλα λουλούδια. Εάν σχεδιάζετε να ενσωματώσετε λωτό σε πολλά στοιχεία για το γάμο, προμηθευτείτε λουλούδια χονδρικής για να είναι πιο οικονομικά.

Κλασικά κόκκινα τριαντάφυλλα

Κάθε γάμος μπορεί να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον ένα τριαντάφυλλο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα τριαντάφυλλα, ειδικά τα κόκκινα τριαντάφυλλα, δηλώνουν ρομαντισμό, αγάπη και προσκόλληση, γι‘ αυτό είναι ιδανικά για μια μεγαλειώδη γαμήλια υπόθεση. Αυτά είναι πολύ ευέλικτα λουλούδια. Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από τη χρήση του στο ντύσιμο και τα αξεσουάρ του γάμου σας μέχρι τη διακόσμηση του χώρου του γάμου. Αν θέλετε μια πλούσια γαμήλια ανθοδέσμη, τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι ο καλύτερος τρόπος!

WhatKnot Φωτογράφοι Γάμου

κατιφέδες

Οι κατιφέδες κατέχουν σημαντική θέση στους ινδικούς γάμους από θρησκευτική άποψη. Θα τα βρείτε σχεδόν σε κάθε ινδικό γάμο, ειδικά στο νότο. Οι γάμοι της Νότιας Ινδίας χρησιμοποιούν κατιφέδες αποκλειστικά για τη διακόσμηση του γάμου και φαίνονται υπέροχοι όσο ποτέ! Οι κατιφέδες χρησιμοποιούνται επίσης σε βαρμαλά αν θέλετε να πάτε εντελώς παραδοσιακά για τον γάμο σας. Τα πορτοκαλί και κίτρινα χρώματα τονίζουν επίσης τέλεια την ατμόσφαιρα της τελετής Haldi, οπότε μπορεί να δείτε πολλά ντεκόρ με επίκεντρο τους κατιφέδες εκεί. Οι νύφες φορούν επίσης φλοράλ αξεσουάρ με κατιφέδες δεμένους μαζί για την τελετή Haldi.

Ορχιδέες

Αν και δεν είναι ένα παραδοσιακό ινδικό λουλούδι, οι ορχιδέες είναι αρκετά δημοφιλείς στους ινδικούς γάμους. Αυτά είναι πολύ ζωντανά λουλούδια που έρχονται σε τόσα πολλά χρώματα, οπότε ανεξάρτητα από το θέμα του γάμου, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μερικές ορχιδέες για τις συνθέσεις με λουλούδια. Οι ορχιδέες προσφέρουν μια κομψή ατμόσφαιρα στο γάμο, οπότε αν θέλετε να επιλέξετε μια μοντέρνα ή μοντέρνα εμφάνιση, αυτή πρέπει να είναι η επιλογή σας!

ΚρίναWhatKnot Φωτογράφοι Γάμου

Όταν σκέφτεστε τα κρίνα, αυτόματα σκέφτεστε τη λεπτότητα. Τα κρίνα είναι όμορφα λουλούδια και μπορούν να φέρουν μια συγκεκριμένη γοητεία στο γάμο σας. Αν και έρχονται σε διαφορετικά χρώματα, αυτά τα λουλούδια συνδυάζονται καλά με παστέλ θέματα γάμου. Μια κοινή λουλουδάτη σύνθεση με κρίνα φαίνεται στο στάδιο του γάμου. Τα κρίνα μπορούν να τοποθετηθούν σε εσοχή ως κρεμαστά από την οροφή σε έναν εσωτερικό χώρο γάμου. Μπορείτε επίσης να στολίσετε την είσοδο με όμορφα κρίνα. Τα πέταλα από αυτά τα λουλούδια φαίνονται υπέροχα απλωμένα στο διάδρομο, καθώς είναι διαθέσιμα σε τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα.

Όλα αυτά τα λουλούδια προσθέτουν μια ιδιότροπη γοητεία στο γάμο σας. Πείτε μας ποια λουλούδια θα προτιμούσατε στο γάμο σας. Αν ψάχνετε εισαγόμενους αντιπροσώπους λουλουδιών για τη διακόσμηση του γάμου σας, θα πρέπει να είμαστε η κορυφαία επιλογή σας!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar