Οικονομικοί Προορισμοί Γάμου – Διεθνείς | Στολισμοί Γάμου, Στολισμός λουλουδιών, Στολισμός Γάμου Melting Flowers Blog

1
Οικονομικοί Προορισμοί Γάμου – Διεθνείς |  Στολισμοί Γάμου, Στολισμός λουλουδιών, Στολισμός Γάμου Melting Flowers Blog

Όλοι θέλουν να κάνουν έναν γάμο προορισμού. Όλοι ονειρευόμαστε να κάνουμε τον γάμο μας στο εξωτερικό. Αυτό που μας εμποδίζει είναι τα χρήματα. Εννοώ ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι το θέμα των χρημάτων. Υπάρχει ανάγκη για οικονομικούς προορισμούς γάμου. Τόσες πολλές τελετές, καλεσμένοι και έξοδα. Ακόμη και στην Ινδία, ένας γάμος κοστίζει πολλά χρήματα, οπότε σκεφτείτε μόνο το χρηματικό ποσό που θα κοστίσουν οι διεθνείς προορισμοί. Αυτό μας έκανε να καταλήξουμε σε αυτό το blog, όπου θα μιλήσουμε για έναν οικονομικό προορισμό γάμου-Διεθνές.

Σρι Λάνκα

Η Σρι Λάνκα είναι γνωστή ως το μαργαριτάρι του Ινδικού Ωκεανού. Η χώρα είναι ευλογημένη με εντυπωσιακές απόψεις που αφορούν τη φύση. Έχει παραλίες και λόφους που το κάνουν ιδανικό για γαμήλιο προορισμό. Εκτός από την υπέροχη θέα, το μεγαλύτερο όφελος που θα έχετε εδώ είναι τα έξοδα μιας και το ινδικό νόμισμα είναι πολύ ισχυρό εδώ. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν γάμο χωρίς προϋπολογισμό. Επίσης, μερικές φορές ο γάμος στο εξωτερικό δημιουργεί κάποια άλλα προβλήματα, όπως ζητήματα βίζας. Η Σρι Λάνκα το καταργεί επίσης. Η διαδικασία έκδοσης βίζας είναι εύκολη και η χώρα επίσης δεν είναι τόσο μακριά από την Ινδία.

Ντουμπάι

Ποιος δεν θέλει να δει τον Μπουρτζ Χαλίφα; Αλλά εδώ μιλάμε για οικονομικούς γάμους, οπότε προφανώς ο Burj Khalifa δεν είναι στο ραντάρ μας. Το Ντουμπάι είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό πολυτελές μέρος. Θα έχετε πολλές επιλογές στα ξενοδοχεία. Η φιλοξενία εκεί είναι συγκλονιστική και η πολυτέλειά της είναι άλλου επιπέδου. Το Ντουμπάι προσθέτει ένα ακόμη πλεονέκτημα στο πακέτο σας. Θα δώσει μια εμπειρία ζωής στους καλεσμένους σας όταν θα μετακομίσουν για μια περιήγηση στην πόλη. Όλα τα θετικά σημεία. Όλα αυτά τα οφέλη είναι διαθέσιμα με πολύ μέτριο κόστος. Το κόστος δεν είναι χαμηλό, αλλά αν το συγκρίνουμε με άλλα πολυτελή σημεία, το Ντουμπάι είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό μεταξύ όλων αυτών.

Μαυρίκιος

Έχουμε ακούσει πολλά για τον Μαυρίκιο. Θυμηθείτε το, τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε για το μήνα του μέλιτος, ο Μαυρίκιος είναι το πρώτο μέρος που σκεφτόμαστε. Αυτή τη φορά, θα κανονίσουμε ολόκληρο τον γάμο εκεί. Ο Μαυρίκιος είναι ένα πολύ διάσημο τουριστικό σημείο, έτσι διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες δεν έχουν πρόβλημα εδώ. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στη βίζα και φιλική φιλοξενία για τον πελάτη. Εκτός από αυτά, η θέα στη θάλασσα είναι πολύ ρομαντική, μαζί με τις παραλίες. Ο ποιοτικός χρόνος με τον σύντροφό σας είναι το μόνο που θέλουμε και ο Μαυρίκιος μας το παρέχει στο κατάλληλο ποσό. Σκεφτείτε το σίγουρα αν ψάχνετε να κάνετε το γάμο σας στο εξωτερικό.

Μπαλί

Όταν πηγαίνουμε στο εξωτερικό, συχνά μας λείπει η ινδική κουλτούρα μας. Εάν ισχύει αυτό, το Μπαλί θα σας βοηθήσει σε αυτό. Το Μπαλί είναι εμπνευσμένο από πολλούς ινδικούς πολιτισμούς, έτσι θα έχετε μερικές δονήσεις της Ινδίας εκεί. Είναι γνωστό για τους γάμους προορισμού, επομένως τα θέρετρα είναι ειδικά φτιαγμένα για τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι πολύ καλοί στη φιλοξενία. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι παρέχουν δωρεάν τουριστική βίζα ενός μήνα. Το ινδικό νόμισμα είναι επίσης ισχυρό εκεί. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτείτε το Μπαλί για τον γάμο των ονείρων σας.

Μαλαισία

Μπορούμε να ονομάσουμε τη Μαλαισία μια εκτεταμένη εκδοχή του Μπαλί από άποψη πολιτισμού. Όπως και στη Μαλαισία, θα δείτε πολιτισμούς των Κινέζων, των Ινδών και των δικών τους Μαλαισιανών. Το μέρος είναι πολύ πολύχρωμο και χαρούμενο. Το μέρος συμβαίνει. Θα είστε μάρτυρες τακτικά γεγονότων και φεστιβάλ που συμβαίνουν εκεί. Το μέρος είναι καλύτερα ευλογημένο με παραλίες και δάση. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιήγηση με τον καλεσμένο σας. Όσον αφορά τον προϋπολογισμό, η Μαλαισία ανήκει σε έναν οικονομικό προορισμό. Δεν θα δυσκολευτείς πολύ στα έξοδα εκεί πέρα.

συμπέρασμα

Ένας γάμος προορισμού είναι ένα όνειρο για όλους. Όλοι θέλουν να κάνουν τον γάμο τους στο εξωτερικό. Αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε, μην λυπηθείτε. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό που παίρνετε. Απολαύστε κάθε μικρή στιγμή με τον σύντροφο και την οικογένειά σας.

Για να κάνετε αυτές τις στιγμές πιο κομψές και αξέχαστες, θα μας χρειαστείτε. Έχουμε εξειδίκευση στον σχεδιασμό θεμάτων για διάφορα είδη εκδηλώσεων. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να ελέγξετε την ιστοσελίδα μας, Melting Flowers. Ξεκουραστείτε, θα το φροντίσουμε. Θα φροντίσουμε να μην χάσετε το εξωτερικό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar