Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια του ζωδιακού κύκλου

0
Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια του ζωδιακού κύκλου

Έχετε ακούσει να χρησιμοποιείτε την αστρολογία για να βρείτε ένα ρομαντικό ταίρι. Αλλά ξέρατε ότι το ζώδιό σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο φυτό; Είναι αλήθεια. Το 1-800-Flowers.com συνεργάστηκε με τους ειδικούς της αστρολογίας στο Sanctuary, μια εταιρεία που προσφέρει καθημερινά εξατομικευμένα ωροσκόπια, αναγνώσεις ζωντανών γενέθλιων χαρτών και αστρολόγους κατά παραγγελία, για να σας καθοδηγήσει στο ποια φυτά ταιριάζουν καλύτερα με τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου.

Δωμάτιο με τα καλύτερα φυτά για τον οδηγό δώρων του ζωδιακού κύκλου

«Όταν επιλέγετε φυτά για να φέρετε στο χώρο σας, είναι καλή ιδέα να λάβετε υπόψη τις ανάγκες του φυτού καθώς και τις δικές σας ανάγκες», λέει η Haley Houseman, δημιουργική διευθύντρια του Sanctuary. «Η επιλογή φυτών που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κρατήσετε και τους δύο ευτυχισμένους».

Οι ειδικοί προτείνουν να σκέφτεστε τα φυτά όπως σκέφτεστε για τους ανθρώπους: «Αν ενδιαφέρεστε για ένα φυτό του οποίου ο τρόπος ζωής είναι αντίθετος με τον δικό σας, ίσως θέλετε να επενδύσετε λίγη περισσότερη ενέργεια στο περιβάλλον του φυτού σας, όπως ακριβώς θα μπορούσατε πρέπει να επενδύσουν περισσότερη ενέργεια σε μια αντισυμβατική φιλία ή ένα ρομαντικό ταίριασμα», λέει ο Houseman.

Αλλά μην το ιδρώνετε αν είστε Ζυγός που έχει εμμονή με τις ορχιδέες, η επιλογή για τους Λέοντες. «Δεν υπάρχουν «κακά» φυτά ή «κακά» ζώδια — η αστρολογία σάς δίνει ενδείξεις για τον καλύτερο τρόπο προσαρμογής των μοναδικών πτυχών κάθε ζωδίου για να τα βοηθήσετε να ευδοκιμήσουν, ακριβώς όπως οι οδηγίες φροντίδας στο νέο σας φυτό», προσθέτει ο Houseman.

Διαβάστε παρακάτω για τα τέλεια φυτά του ζωδιακού κύκλου που επιλέγουν για κάθε ζώδιο οι γκουρού της αστρολογίας στο Sanctuary.

Οδηγός για τα φυτά του ζωδιακού κύκλου

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με γυάλινο χυμώδες terrarium για κριούς

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Γνωρίσματα: Ανεξάρτητος, ασφαλής, ηγέτης

Φυτό: Παχύφυτα σε Γυάλινο Terrarium

Τα παχύφυτα είναι δυνατά και μοναδικά. έτσι είναι και ο Κριός. Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα εδώ: Το διαφανές δοχείο που περιέχει αυτά τα φυτά σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς τι υπάρχει στο εσωτερικό, ταιριάζοντας τέλεια με την απλή και εργατική προσωπικότητα του Κριού. Ακριβώς όπως ο Κριός που ξεκινά μόνος του και θέλει να κάνει το σόου, αυτά τα παχύφυτα θα διαρκέσουν και δεν απαιτούν πολλή δουλειά.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με φυτό κρίνος ειρήνης για ταύρο

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Γνωρίσματα: Πραγματικό, αισθησιακό, αξιόπιστο

Φυτό: Φυτό κρίνων ειρήνης

Το Peace Lily Plant είναι υπέροχο, τα πράσινα και τα λευκά λουλούδια του προσδίδουν έναν αέρα στιβαρότητας και ομορφιάς. «Ένας Ταύρος που αγαπά το σπίτι μπορεί να θέλει να επιμεληθεί ένα τέλειο περιβάλλον και να είναι έτοιμος να επενδύσει σε ένα φυτό που απολαμβάνει την πιο πολυτελή πλευρά της ζωής», λέει ο Houseman. Ένας Ταύρος χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του περισσότερο από τα άλλα ζώδια, παίρνοντας μυρωδιές και μυρωδιές και παρατηρώντας τον τρόπο που αισθάνονται τα πράγματα. Αυτό το ακμάζον φυτό θα αρέσει σε αυτό το ζώδιο, καθώς είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό και όμορφο.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με φυτό φιδιού για διδύμους

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Γνωρίσματα: Βαθύ, εύστοχο, πειστικό

Φυτό: Φυτό φιδιού (Sansevieria)

Ακριβώς όπως οι Δίδυμοι μπορούν να αναπηδήσουν από καταστάσεις και να μην επηρεαστούν από αντιξοότητες, το ίδιο κάνει και η Sansevieria. Ένα ανθεκτικό φυτό κάθετης ανάπτυξης με διαφοροποιημένα φύλλα, το Φυτό Φιδιού είναι εύκολο να διατηρηθεί υγιές για τους πολυάσχολους και κοινωνικούς Διδύμους. «Ένας Δίδυμος που αποσπάται εύκολα χρειάζεται κάτι χαμηλής συντήρησης», λέει ο Houseman.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με φυτό αλόης βέρα για καρκίνο

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Γνωρίσματα: Αγαπημένος, στοργικός, προσανατολισμένος στην οικογένεια, ισχυρή επιχειρηματική οξυδέρκεια

Φυτό: Φυτό Aloe Vera

Τα φυτά αλόης δεν είναι απλά δροσερά, αλλά και δροσερά! Η ουσία μέσα στο φυτό χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό θεραπευτικό φάρμακο για τραυματισμούς όπως κοψίματα και εγκαύματα. Μπορεί κανείς να το πάρει και εσωτερικά για στομαχικά προβλήματα? προτού το κάνετε, όμως, συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Δεδομένου ότι οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ότι είναι συναισθηματικοί και δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια, το να υπάρχει αυτό το φυτό στον ήλιο είναι απαραίτητο για αυτό το ευαίσθητο, συμπονετικό άτομο.

φωτογραφία από φυτά του ζωδιακού κύκλου με παραθαλάσσιο κήπο ορχιδέας bliss για τον Λέοντα

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γνωρίσματα: Γενναιόδωρος, φιλόδοξος, πιστός, άνετος στο επίκεντρο της προσοχής

Φυτό: Beachside Bliss Orchid Garden

Οι ορχιδέες είναι ένα ιδιαίτερο φυτό, όπως και ο Λέων. Απαιτούν προσοχή και δεν είναι λουλούδια τοίχου. Χρειάζεστε ένα δώρο; Μια ορχιδέα είναι μια απίθανη επιλογή για αυτό το γενναιόδωρο σημάδι.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με παρθενική τρίχα φτέρη για παρθένο

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Γνωρίσματα: Ευγενικός, ευγενικός, οργανωμένος, αξιόπιστος

Φυτό: Maiden Hair Fern

Αυτό το όμορφο φυτό μπορεί να πάρει έως και τρία χρόνια για να μεγαλώσει στο πλήρες του μέγεθος, αλλά για να το φτάσετε εκεί, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διατηρείται σε πολύ υγρό περιβάλλον. Αν κάποιος έχει την υπομονή και τα χαρακτηριστικά για να διατηρήσει αυτό το φυτό υγιές και αναπτυσσόμενο, είναι ο οργανωμένος και αξιόπιστος Παρθένος. «Αυτό το φυτό είναι η καλύτερη επιλογή για αυτό το ζώδιο, επειδή δίνει την ευκαιρία να βρεις ευθυγράμμιση στις ρουτίνες και τις εργασίες», λέει η ειδικός της αστρολογίας του Sanctuary, Laura Beth Finley.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με αέριο φυτό terrarium για βιβλιοθήκη

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Γνωρίσματα: Ισορροπημένο, δίκαιο, καλόγουστο, διαισθητικό

Φυτό: Airplant Terrarium

Αυτό το αεροπλάνο είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ζώδιο του αέρα Ζυγός. «Είναι η τέλεια επιλογή για αυτό το ζώδιο γιατί φέρνει αρμονικές δονήσεις σε κάθε χώρο», λέει η Finley. Με άψογο γούστο, ένας Ζυγός θα ξέρει ακριβώς πού να εμφανίσει αυτό το διασκεδαστικό φυτό στο σπίτι του. Κρεμάστε το σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ισορροπώντας τη σφαίρα σε ένα κλαδί, για να συμβολίσει την επιθυμία του Ζυγού για όλα τα πράγματα σε αρμονία.

φωτογραφία ζωδιακών φυτών με μάρμαρο βασίλισσα φυτό πόθος για σκορπιό

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Γνωρίσματα: Μυστηριώδης, πιστός, μυστικοπαθής

Φυτό: Φυτό Marble Queen Pothos

Το φυτό Pothos είναι εύκολο στη φροντίδα και αυτό είναι υπέροχο για έναν Σκορπιό που έχει μεγαλύτερα πράγματα να διαπερνούν. Με ένα ελκυστικό πράσινο και λευκό διαφοροποιημένο μοτίβο, η Marble Queen καθαρίζει τον αέρα στο σπίτι σας. Ο Σκορπιός μπορεί ακόμη και να ξεχάσει να το ποτίσει, καθώς στο φυτό αρέσει το χώμα του να στεγνώνει ανάμεσα στα ποτίσματα, αλλά η συμπονετική ψυχή του Σκορπιού πρέπει να θυμάται να το βάλει σε ένα σημείο γεμάτο φως.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με μεγαλοπρεπή φυτό φοίνικα για τον Τοξότη

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Γνωρίσματα: Σοφός, περιπετειώδης, γενναιόδωρος, αισιόδοξος

Φυτό: Φυτό Majesty Palm Floor

Τα φύλλα φοίνικα σε αυτό το εντυπωσιακό φυτό μπορεί να θυμίζουν αναμνήσεις ταξιδιού – ή στόχους – για τον περιπλανώμενο Τοξότη. Ο Sag είναι πολύ απασχολημένος με το να μαθαίνει και να φιλοσοφεί για να κάνει πολλά περισσότερα από το να κρατά αυτά τα όμορφα χόρτα μακριά από το έμμεσο ηλιακό φως. Ναι, το φυτό χρειάζεται ομίχλη, αλλά οι Σκορπιοί το κάνουν με αγάπη, λαχταρώντας να νιώσουν την υγρασία ενός τροπικού προορισμού.

φωτογραφία των φυτών του ζωδιακού κύκλου με μπονσάι αρκεύθου για τον Αιγόκερω

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Γνωρίσματα: Αξιόπιστος, πρακτικός, λογικός, εργατικός

Φυτό: Juniper Bonsai

Είναι δύσκολο να κοιτάς το δέντρο μπονσάι χωρίς να νιώθεις ζεν και ηρεμία. Ο Αιγόκερως φροντίζει αυτά τα δέντρα με τη μέγιστη ευθύνη και επωφελείται από τη διαλογιστική κατάσταση που δίνει το καθένα στον ιδιοκτήτη του. Το μπονσάι διαρκεί για χρόνια εάν το φροντίζετε καλά, και το Cap είναι ένα από τα μακροβιότερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Το φυτό είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό αυτής της υπομονετικής ψυχής.

φωτογραφία ζωδιακών φυτών με άλσος δέντρων χρημάτων για υδροχόο

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Γνωρίσματα: Διανοούμενος, ηγέτης, ανθρωπιστής

Φυτό: Money Tree Grove

Ο Υδροχόος είναι απασχολημένος με τη σωτηρία του κόσμου, επομένως ένα φυτό που μένει ζωντανό με λίγη προσπάθεια από τον ιδιοκτήτη του είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται αυτό το κοινωνικά σκεπτόμενο ζώδιο. Οι δονήσεις της καλής τύχης από αυτό το άλσος δέντρων (υπάρχουν τρία) ισοδυναμούν καλά με την επιθυμία του Υδροχόου να κάνει μια κοινωνική αλλαγή, ειδικά επειδή το ζώδιο δεν υποκινείται από την τύχη και τη φήμη. «Το πλέξιμο των κορμών αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι Υδροχόοι μπορούν να ενώσουν δυναμικά μια κοινότητα για να ενωθούν για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Δεν βλέπουμε μια ακατάστατη ενοποίηση εδώ, αλλά σοφή συνδεσιμότητα, που οδηγεί σε μια ισχυρή βάση που θα ήταν δύσκολο για οποιαδήποτε εξωτερική επιρροή να διασπαστεί», λέει η ειδικός στην αστρολογία του Sanctuary, Julia Modorsky.

φωτογραφία ζωδιακών φυτών με κόκκινο φυτό προσευχής maranta για ιχθύες

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Γνωρίσματα: Φροντίζοντας, ονειροπόλος, διαισθητικός, ευφάνταστος

Φυτό: Φυτό προσευχής κόκκινο Maranta

Τα κόκκινα και πράσινα φύλλα του φυτού προσευχής διπλώνουν σαν τα χέρια που προσεύχονται τη νύχτα. Για τους Ιχθύς που ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την ανακούφιση από τα βάσανα των άλλων, ένα φυτό που αποτίει φόρο τιμής στην πνευματικότητα ταιριάζει απόλυτα. Οι δημιουργικοί Ιχθύες μπορεί να αντιμετωπίζουν αλλαγές στον κόσμο, οπότε ένα φυτό που μπορεί να ευδοκιμήσει χωρίς πολλή δουλειά θα ταιριάζει καλά με αυτό το ανιδιοτελές μέλος του ζωδιακού κύκλου.

Για όλα τα ζώδια

Το Sanctuary μας υπενθυμίζει ότι τα φυτά είναι παρόμοια με τους ανθρώπους – δεν μπορείτε να τα αλλάξετε. Εάν δεν είστε εξοπλισμένοι για να φροντίζετε ένα φυτό υψηλής συντήρησης, επιλέξτε ένα παχύφυτο. «Το να συναντάτε τα φυτά σας εκεί που βρίσκονται και να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες τους είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια συμβατή αντιστοιχία μεταξύ του ζώδιού σας και της ειδικής επιλογής φυτών σας», λέει ο Houseman.

Ακούγεται καλή συμβουλή και για τις ανθρώπινες σχέσεις μας. Τώρα που διαβάσατε ποια φυτά του ζωδιακού ταιριάζουν καλά με το αστρολογικό σας ζώδιο, δείτε το λουλούδι του ζωδιακού σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar