Bachelorette Bash-Μοναδικές ιδέες για πάρτι | Στολισμοί Γάμου, Στολισμός λουλουδιών, Στολισμός Γάμου Melting Flowers Blog

1
Bachelorette Bash-Μοναδικές ιδέες για πάρτι |  Στολισμοί Γάμου, Στολισμός λουλουδιών, Στολισμός Γάμου Melting Flowers Blog

Ένας γάμος έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό. Από τις τελετές πριν και μετά το γάμο, κάθε τελετή έχει τη γοητεία και τη μαγεία της. Σήμερα σε αυτό το blog, θα μιλήσουμε για το πιο διασκεδαστικό γεγονός του γάμου. Bachelorette! Δεν είναι επίσημη τελετή γάμου, εννοώ ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει. Ωστόσο, στις μέρες μας ο κόσμος κάνει bachelorette party. Θα απαριθμήσουμε λοιπόν μερικές από τις καλύτερες ιδέες για μπάτσελορτ για να ρίξετε κι εσείς μια από τις καλύτερες.

Ρολό, κάμερα και δράση!

Είναι όλα σχετικά με τα γυρίσματα. Ό,τι κι αν κάνετε, απλώς κινηματογραφήστε το. Αποκτήστε ένα ζεστό μέρος, κρασιά, φαγητό, ταινίες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Εάν ο χώρος είναι έξω και η εποχή είναι χειμώνας, πάρτε λίγη φωτιά, μουσική, μικρόφωνα, σκηνές κ.λπ. συνολικά, πάρτε όλα τα πράγματα που πιστεύετε ότι θα είναι διασκεδαστικό να έχετε. Προβολέας για ταινία, τραπέζια για φαγητό, βιβλία, μπουκάλια για αλήθεια και τόλμη και παιχνίδια. Εδώ έρχεται η ανατροπή. Κινηματογραφήστε όλα αυτά τα πράγματα. Ό,τι κι αν κάνετε, απλώς κινηματογραφήστε το.

Κινηματογραφική έννοια, όχι με επαγγελματικό τρόπο. Απλώς περάστε την κάμερα σε οποιονδήποτε. Τυχαίος οπερατέρ, τυχαία γωνία, και απλώς κινηματογράφηση. Πιστέψτε με, μετά την εκδήλωση που θα παρακολουθήσετε αυτό το κλιπ, θα απολαύσετε αυτή την τρέλα και την τυχαιότητα. Ο πιο εύκολος και τρελός τρόπος για να γιορτάσετε το bachelorette.

Ταξίδι

Όλοι έχουμε παρακολουθήσει το Zindagi Na Milegi Dobara και ακυρώσαμε επιτυχώς το σχέδιο ταξιδιού μας στη Γκόα. Αυτή τη φορά θα έχετε τη χρυσή ευκαιρία να καρφώσετε και τα δύο. Πηγαίνετε για ένα ταξίδι στη Γκόα με τους φίλους σας για το bachelorette σας. Δεν θα υπάρξουν εμπόδια καθώς αυτή είναι η εκδήλωση πριν το γάμο σας. Θα έχετε το αξέχαστο ταξίδι των φίλων σας, θα μπορείτε να αναδημιουργήσετε αναμνήσεις και τελικά θα έχετε το καλύτερο bachelorette ποτέ.

Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε μέρος. Η Γκόα δεν είναι υποχρεωτική. Γενικά, όλα έχουν να κάνουν με το να βγεις από το σπίτι σου, να εξερευνήσεις πράγματα με τους φίλους σου και να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Επισκεφτείτε μέρη που είναι κοντά στη φύση, επισκεφθείτε παραλίες, οτιδήποτε!

Ταξίδι στο χρόνο

Οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να μην είστε στο ίδιο μέρος που ζούσατε παλιά. Όλοι οι φίλοι σας μαζί με εσάς έχουν μετακομίσει. Ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε πίσω. Επιστρέψτε σε εκείνες τις περιοχές με τους φίλους σας όπου δημιουργήσατε πολλές αναμνήσεις και μπείτε στο νοσταλγικό συναίσθημα. Ξαναζήστε αυτές τις στιγμές. Εάν είστε ακόμα σε επαφή με τους παιδικούς σας φίλους, απλώς επιστρέψτε στην παιδική σας ηλικία. Όλες αυτές οι διασκεδαστικές δραστηριότητες, όλα εκείνα τα μέρη με τα οποία κάνατε παρέα όταν ήταν παιδιά, κάντε το ξανά. Επαναλάβετε τον κύκλο ή μπορώ να πω, απλώς κάντε το ταξίδι στο χρόνο.

Κρουαζιερό πάρτι

Ένα πάρτι κρουαζιέρας είναι ένας πλούσιος τρόπος για να κάνετε εργένικη. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να το αντέξετε οικονομικά, θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα να πάτε σε ένα πάρτι κρουαζιέρας. Ανάμεσα στις θάλασσες, γύρω από τα σκοτεινά νερά, κάτω από τον σκοτεινό ουρανό, κάνεις το bachelorette σου. Ακούγεται πολύ συναρπαστικό. Πάρτε όλους τους στενούς σας φίλους, μουσική και τα πάντα και κάντε πάρτι όλη τη νύχτα. Δεν χρειάζεται να νοιάζεστε για τους γείτονες. Μπορείτε να παίξετε μουσική όσο δυνατά θέλετε, να κάνετε πάρτι όσο θέλετε. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα εάν προσλαμβάνετε για ιδιωτική κρουαζιέρα.

Αν και μπορείτε να πάτε για ένα κανονικό και μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα ιδιωτικό μέρος για πάρτι. Θάλασσα και ουρανός θα είναι ακόμα εκεί. Άρα δεν είναι καθόλου κακή συμφωνία. Και οι δύο αυτές επιλογές είναι ακριβές. Αν μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά αυτό, οπωσδήποτε πηγαίνετε για αυτό.

Πεζοπορία

Όλες οι παραπάνω ιδέες είναι άνετες. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σας αμφισβητήσουν σε κανένα επίπεδο. Τι γίνεται με τις προκλήσεις και τις περιπέτειες; Πεζοπορία! Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια περιπέτεια με τους φίλους σας. Να προκαλείς τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι άλλο εκτός από το χορό και το ποτό. Η επιλογή είναι δική σας, προτείνουμε οτιδήποτε εδώ.

συμπέρασμα

Πολλοί λένε ότι το bachelorette είναι να πίνεις και να χορεύεις. Για εμάς, είναι να απολαμβάνεις τις τελευταίες σου μέρες ως single με τους φίλους σου. Οπότε απλά πήγαινε εκεί, φώναξε τους φίλους σου και κάνε ό,τι θέλεις.

Αν ψάχνετε για πάρτι σε εσωτερικούς χώρους και έχετε μπερδευτεί με το θέμα. Στη συνέχεια, χρειάζεστε μια ομάδα σχεδιαστών εκδηλώσεων. Όσον αφορά τον σχεδιασμό της διακόσμησης για εκδηλώσεις, το Melting Flowers εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας στο Melting Flowers.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar