Covid-19 Link Dump: Vax προκαλεί μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, Vax—->Θάνατος, οι γιατροί θα παραδεχτούν ποτέ ότι έκαναν λάθος;, Dr Malone σχετικά με τη θεραπεία του Biden με το Paxlovid, Novella: Υπερβολικοί θάνατοι που ΔΕΝ προκαλούνται από το Vax, Vax ασφαλής και αποτελεσματικός;

0
Covid-19 Link Dump: Vax προκαλεί μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, Vax—->Θάνατος, οι γιατροί θα παραδεχτούν ποτέ ότι έκαναν λάθος;, Dr Malone σχετικά με τη θεραπεία του Biden με το Paxlovid, Novella: Υπερβολικοί θάνατοι που ΔΕΝ προκαλούνται από το Vax, Vax ασφαλής και αποτελεσματικός;
Φωτογραφία από την RODNAE Productions στο Pexels.com

Από τον William M. Briggs:

Θυμηθείτε πώς οι ξύπνιοι και οι υπερβολικά ανήσυχοι και, κυρίως, αδαείς (χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη με την τεχνική της έννοια) λογοκρίνουν στο YouTube, στο Twitter και σε όλους τους υπόλοιπους λογαριασμούς που έλεγαν ότι η μυοκαρδίτιδα ήταν πιθανώς μια σημαντική παρενέργεια του ιοί mRNA; Το οποίο, όπως θα δούμε παρακάτω, ήταν σίγουρα;

Η λογοκρισία των άπλυτων είναι η φυσική τους κλίση, ωστόσο αυτό το χαρούμενο καθήκον ενισχύθηκε από ειδικούς στη γραφειοκρατία των οποίων η πολιτική ήταν το Ευγενές Ψέμα. Ναι—η λέξη «L». Γιατί θυμάστε επίσης όταν η Διευθύντρια του CDC Rachel Walensky, μια γιατρός, ανακοινώθηκε στην πιο σοβαρή φωνή της, «Οι εμβολιασμένοι δεν φέρουν τον ιό, δεν αρρωσταίνουν».


Από τον Wayne Allen Root:

33 νεκροί και άρρωστοι φίλοι από τον γάμο μας πριν από μόλις 8 μήνες …όλοι τους εξαφανίστηκαν. Ανέκδοτο; Ναι φυσικά. Αλλά ακόμα….

Αλλά δεν έχει να κάνει με τον γάμο μας. Ανοιξε τα μάτια σου. Αυτό συμβαίνει παντού. Οι θάνατοι εκτός COVID-19 αυξάνονται δραματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες (και σε όλο τον κόσμο). Οι εταιρείες ασφάλισης ζωής αναφέρουν ότι οι θάνατοι εκτός COVID-19 αυξήθηκαν κατά 40% ή περισσότερο μεταξύ των νεαρών Αμερικανών σε ηλικία εργασίας. Το Lincoln National αναφέρει ότι οι πληρωμές των επιδομάτων θανάτου αυξήθηκαν πάνω από 163% το έτος από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID-19. Πρόκειται για αυξήσεις θανάτων που δεν παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β‘ Παγκοσμίου Πολέμου.

Διαβάστε τους τίτλους: Κάθε μέρα μια νέα διασημότητα, ηθοποιός, ροκ σταρ, αθλητής ή CEO πεθαίνει «ξαφνικά και απροσδόκητα». Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολύ νέοι για να πεθάνουν ή να υποστούν εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια. Βάζω στοίχημα ότι όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.


Ο Steve Kirsch ρωτά:

Ή θα συνεχίσουν να σηκώνουν τους ώμους τους και να αρνούνται να δουν τα δεδομένα που δείχνουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιατρική ιστορία;

Τρεις νεαροί γιατροί σε ένα καναδικό νοσοκομείο πεθαίνουν την ίδια εβδομάδα αμέσως μετά τη λήψη του vax.


Ο Δρ Robert Malone για τη θεραπεία του «Προέδρου» Μπάιντεν με τον Paxlovid. Ακούστε από 17:55 έως 26:20 λεπτά.


Λέει ο Στίβεν Νοβέλα Υπερβολικοί θάνατοι χωρίς COVID στις ΗΠΑ ΔΕΝ προκλήθηκαν από τα εμβόλια:

Αυτές οι κοντινές αιτίες πιθανότατα σχετίζονται με μερικές πιο θεμελιώδεις αιτίες. Για παράδειγμα, η καθυστερημένη ή καθυστερημένη εισαγωγή στο νοσοκομείο ή η ιατρική περίθαλψη πιθανότατα οδήγησε σε αυξημένους θανάτους από καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικό. Οι άνθρωποι ήταν απλά απρόθυμοι να πάνε στο ER από φόβο μήπως κολλήσουν τον COVID εκεί και επειδή τα νοσοκομεία ήταν κατακλυσμένα. Έχοντας βιώσει το ER κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μπορώ να σας πω ότι ήταν γεμάτο με πολλούς δυστυχισμένους ασθενείς, που περίμεναν κρεβάτια σε συνθήκες υπερπληθυσμού.

Άλλοι θάνατοι θεωρούνται «θάνατος απόγνωσης», λόγω αυξημένου αλκοολισμού και υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Η αύξηση των θανάτων από μηχανοκίνητα οχήματα είναι ενδιαφέρουσα, που αποδίδεται στην πιο γρήγορη και αλόγιστη οδήγηση που προκαλείται από σχετικά άδειους δρόμους. Η αύξηση των ανθρωποκτονιών αποδόθηκε ομοίως σε αυξήσεις στο άγχος και την ανησυχία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Φυσικά, πολλοί από τους συνήθεις ύποπτους προσπάθησαν να συνδέσουν την υπερβολική θνησιμότητα με τα εμβόλια. Αυτό έχει απομυθοποιηθείόμως, και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν α ευεργετική επίδραση του εμβολιασμού στην υπερβολική θνησιμότητα.


Άλλος ένας από τον Steve Kirsch:

Εδώ είναι η λίστα μου με πάνω από 40 κορυφαίους δείκτες ότι η δυναμική κινείται υπέρ μας. Θα εκπλαγώ αν η αφήγηση δεν καταρρεύσει σύντομα. Τώρα ξετυλίγεται γρήγορα στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Steve Parker, MD

Steve Parker MD, Προηγμένη Μεσογειακή Διατροφή
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar